Počasí dnes22 °C, zítra13 °C
Čtvrtek 2. května 2024  |  Svátek má Zikmund
Bez reklam

Silně opilá žena usnula před domem. Později nadýchala více než čtyři promile

Nehybně ležící žena na trávníku za panelovým domem na budějckém sídlišti Máj upoutala pozornost místních. Ženu se pokoušel probudit jeden z kolemjdoucích, na to však nereagovala. Přivolaní strážníci zjistili, že důvodem tvrdého spánku je silná opilost. Žena později nadýchala přes čtyři promile a čekalo ji střízlivění na záchytce.

„Spící žena nebyla podle muže, který událost oznamoval, k probuzení. Na místo okamžitě zamířila pěší hlídka městské policie, která byla nedaleko. Strážníkům se po chvíli podařilo ženu probudit. Na dotaz k jejímu stavu se žena svěřila, že vypila větší množství alkoholu,“ shrnula mluvčí strážníků Věra Školková.

Přivolaná hlídka podrobila ženu orientační dechové zkoušce na alkohol s alarmujícím výsledkem 3,98 promile. „Strážníci následně dvaatřicetiletou ženu z Prachaticka převezli na protialkoholní a protitoxikomanickou záchytnou stanici. Opakovaná orientační dechová zkouška na alkohol u ní ukázala výsledek 4,27 promile,“ dodala Školková. Ženu tak čekalo střízlivění na záchytce.

Hodnocení článku je 26 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto MP České Budějovice

Štítky České Budějovice, městská policie, alkohol, záchytka, okres Prachatice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Richard Schmidtmajer

Ono se v Českých Budějovicích nesmí spát na trávníku? Vždyť nic neprováděla, jen spala. Když na tomhle sídlišti bandy nepřizpůsobivých rušili noční klid a napadali slušné lidi, tak městská policie byla k nenalezení. Když někdo spí a nic neprovádí, tak to jsou stateční!

Neděle, 15. srpna 2021, 08:56Odpovědět

Silně opilá žena usnula před domem. Později nadýchala více než čtyři promile  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.