Počasí dnes8 °C, zítra6 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Muž přepadl v Dačicích prodejnu tabáku a odjel kradeným vozem. Pátrá po něm policie

Policie pátrá po muži, který podle ní dnes ráno přepadl prodejnu tabáku v Dačicích na Jindřichohradecku. Muž měl z místa odjet ukradeným autem směrem na Telč. Hledaný muž při přepadení použil násilí, ale neměl podle policie zbraň.

K přepadení mělo dojít dnes před sedmou hodinou ráno v prodejně tabáku v Dačicích nedaleko prodejny Lidl. „Pachatel z místa následně odjel odcizeným motorovým vozidlem Volkswagen Polo modré barvy a registrační značky 6J24685," uvedla policejní mluvčí Hana Bílková Millerová.

Podle policie jde o zhruba třicetiletého muže, štíhlé postavy a výšky kolem 170 centimetrů. Oblečený byl do džínových kalhot, modré bundy, pod kterou měl mikinu s kapucí. Na nohou měl černé tenisky s bílým lemováním a bílými tkaničkami. Podle mluvčí mluvil muž plynule česky. Policie nespecifikovala, zda útočník něco ukradl.

Lidé mohou informace o hledaném volat na linku 158. „Rovněž žádáme řidiče, kteří mají na vozidle záznamové zařízení, a zaznamenali průjezd odcizeného vozidla, nechť též vyrozumí dačické policisty," uvedla mluvčí.

Ohodnoť článek

Foto Policie ČR

Štítky přepadení, krimi, policie, tabák, Dačice, Telč, okres Jindřichův Hradec, Lidl, Volkswagen Polo

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Muž přepadl v Dačicích prodejnu tabáku a odjel kradeným vozem. Pátrá po něm policie  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.