Počasí dnes7 °C, zítra7 °C
Úterý 23. dubna 2024  |  Svátek má Vojtěch
Bez reklam

Zloděj ukradl kolo za více než 70 tisíc korun. Pátrá po něm policie

Jihočeští policisté pátrají po neznámém zloději, který na konci týdne ukradl z jedné obce na Bechyňsku kolo za více než 70 tisíc korun. Zabezpečené kolo bylo podle policie umístěno před domem. Policie žádá případné svědky, aby se přihlásili na linku 158.

Kolo ukradl zatím neznámý zloděj v noci ze čtvrtka 16. září na pátek 17. září z obce Březnice na Bechyňsku. „Kolo bylo po násilném překonání zabezpečení sejmuto z nosiče kol, umístěného na tažném zařízení osobního automobilu tovární značky Hyundai i30, zaparkovaného před domem číslo 107 v uvedené obci,“ uvedl policejní mluvčí Miroslav Doubek

Jde o kolo značky Canyon Torgue 5 v matně černé barvě. Podle policie jsou výraznými znaky kola modré pedály, rozdílné pláště kola a odřenina v zadní části rámu. Způsobená škoda byla majitelem vyčíslena na 72 tisíc korun.

Policie pátrá jak po pachateli, tak i po odcizeném kole a svědcích, kteří by mohli s vyšetřováním pomoct. „Žádáme každého, kdo by měl z místa činu, stejně jako k výskytu či podezřelé nabídce uvedeného kola jakékoliv důvodné informace, aby je předal policistům na jejich služebně na náměstí v Bechyni nebo na telefonu 974 238 750,“ dodal Doubek.

Ohodnoť článek

Foto

Štítky krimi, kolo, krádež, policie, Březnice, Hyundai i30

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zloděj ukradl kolo za více než 70 tisíc korun. Pátrá po něm policie  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.