Počasí dnes11 °C, zítra14 °C
Úterý 19. března 2024  |  Svátek má Josef
Bez reklam

Pytlák zastřelil dva jeleny. Jejich těla bez hlavy nechal na louce

Dva mrtvé jeleny evropské nechal ležet pytlák u obce Hrachoviště na Jindřichohradecku. Pachatel jim podle policie od těla neodborně oddělil hlavu s parožím. Kriminalisté případ vyšetřují a žádají případné svědky, aby se obrátili na linku 158.

Případ mají na starosti jindřichohradečtí kriminalisté z oddělení hospodářské kriminality společně s třeboňskými policisty. K činu mělo dojít v době od 18. do 20. září. 

„Dosud neznámý pachatel ve vzdálenosti 770 metrů za obcí Branná na Třeboňsku neoprávněně ulovil nezjištěnou střelnou kulovou zbraní dva jeleny evropské starší dvou let,“ popsala policejní mluvčí Hana Bílková Millerová.

Těla ležela na louce poblíž silnice 154 ve směru z Branné na obec Hrachoviště. „U obou kusů neoprávněně ulovené zvěře neznámý pachatel neodborně oddělil hlavu s parožím, což z místa odnesl,“ uvedla Bílková Millerová.

Škoda je nejméně 50 tisíc korun. „Pokud  jste viděli pachatele při činu či znáte jeho totožnost, sdělte své poznatky jindřichohradeckým kriminalistům přes tísňovou linku 158,“ vyzvala mluvčí.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto pixabay.com

Štítky jelen, pytláctví, policie, třeboň, Hrachoviště, okres Jindřichův Hradec, CHKO Třeboňsko, Branná

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Pytlák zastřelil dva jeleny. Jejich těla bez hlavy nechal na louce  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.