Počasí dnes8 °C, zítra7 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

Při tragické nehodě na Písecku zemřeli dva lidé

, aktualizováno 29. září 2021, 20:04

Při tragické nehodě na Písecku zemřeli dnes odpoledne dva lidé. Podle policie šlo o střet osobního a nákladního auta. Silnice musela být kvůli nehodě zcela uzavřena a policie odklání dopravu po objízdných trasách.

K nehodě došlo po čtvrté hodině odpoledne na silnici I/4 u obce Lety na Písecku. Podle policie šlo o střet osobního a nákladního auta. Osmašedesátiletý řidič měl ze zatím nezznámých důvodů přejet s osobním autem do protisměru, kde se srazil s náklaďákem.

„Při příjezdu na místo záchranáři nalezli v osobním vozidle zaklíněného muže a ženu. Oba bohužel utrpěli zranění neslučitelná se životem a zasahující lékař tak mohl pouze konstatovat jejich smrt. Vrtulník byl z akce ještě před přistáním odvolán," uvedla mluvčí záchranářů Petra Kafková.



Zdravotníci na místě ošetřili i řidiče nákladního vozidla, který ale podle Kafkové vyvázl bez vážnějších zranění. „S ohledem na mechanismus dopravní nehody ho přesto transportovali k dalšímu vyšetření do písecké nemocnice," dodala.

Kvůli nehodě musela být silnice zcela uzavřena. Policie odklání dopravu po objízdných trasách," uvedla mluvčí policie Kamila Čuřínová Ingrišová. Přesné příčiny a okolnosti nehody šetří písečtí kriminalisté.

Hodnocení článku je 20 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto pixabay.com

Štítky krimi, nehoda, policie, okres Písek, havárie, nákladní automobil

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Při tragické nehodě na Písecku zemřeli dva lidé  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.