Počasí dnes10 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

U Let havarovala tři nákladní auta. Tři lidé jsou zraněni

, aktualizováno 26. října 2021, 11:46

Krátce před desátou hodinou dopoledne došlo na Písecku k vážné dopravní nehodě. Nedaleko obce Lety se srazila tři nákladní auta. Srážka komplikovala dopravu až do odpoledních hodin. Zraněni byli tři lidé.

K nehodě došlo před desátou hodinou dopoledne u obce Lety na Písecku na křížení silnic I/4 a I/19. Havarovala zde tři nákladní auta. Podle policie nedal jeden z řidičů přednost druhému nákladnímu automobilu a došlo ke střetu. „Vozidla byla vymrštěna do protisměru, kde právě projížděl ve směru od Prahy další nákladní automobil,“ uvedla mluvčí policie Štěpánka Schwarzová

Při nehodě se zranili tři lidé. Na místo byly okamžitě vyslány tři posádky zdravotníků a také vrtulník. Ten byl ale později odvolán. „Záchranáři na místě ošetřili tři lehce zraněné osoby, z nichž dvě byly cizí státní příslušníci. Všichni zranění byli následně k další péči transportováni pozemními posádkami na úrazové oddělení písecké nemocnice,“ uvedla mluvčí jihočeských záchranářů Zuzana Fajtlová.

Dopravu museli v místě nehody řídit policisté. I tak se ale v okolí tvořily kolony. „Není vyloučeno, že při odtahu havarovaných vozidel bude provoz odpoledne a večer opakovaně zastaven. Policisté žádají řidiče, aby se tomuto problematickému úseku vyhnuli. Silnice bude problematicky průjezdná minimálně do večerních hodin,“ dodala Schwarzová.

U všech řidičů byla provedena dechová zkouška, která vyšla s negativním výsledkem.

Ohodnoť článek

Foto Policie ČR

Štítky nehoda, krimi, policie, nákladní automobil, okres Písek, Praha, Lety, Policie České republiky, Jihočeský kraj

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

U Let havarovala tři nákladní auta. Tři lidé jsou zraněni  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.