Počasí dnes25 °C, zítra25 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Třiatřicetiletý muž brutálně zavraždil ženu. Hrozí mu až 18 let vězení

Velmi brutální vraždu řeší od středečního rána jihočeští kriminalisté. Obětí je šestačtyřicetiletá žena, kterou ubil v bývalém drážním domku v Českých Budějovicích třiatřicetiletý muž. Ženě způsobil mnohačetná poranění. Muži, kterého policie ještě ten den zadržela, hrozí až 18 let vězení. Jde o letošní třetí vraždu na jihu Čech.

K útoku došlo v noci z úterý na středu v ruině starého drážního domku v Českých Budějovicích, který funguje jako squat. V něm měl třiatřicetiletý muž napadnout šestačtyřicetiletou ženu. „Podle dosavadního šetření měl podezřelý ženu napadnout pěstmi, na zemi do ní kopal a šlapal po ní.  Následně ji z domku vytáhl ven a pokračoval v útoku. Žena po tomto brutálním napadení zemřela,“ řekl k případu policejní mluvčí Jiří Matzner. Podle výsledků pitvy utrpěla zlomeniny žeber, krvácení do mozkových plen, mnohačetné zhmožděniny i krevní výrony.

VIDEO: Policisté ukázali dům, kde našli sud s tělem. Roky byl ve sklepě pod podlahou

Jihočeští policisté na videu ukázali interiér domu, kde našli sud s tělem muže. Ten pocházel ze Slovenska a zemřel v roce 2012 po bodné ráně do hrudníku. Podle regionálního Deníku se dům nachází na Dačicku.

Policie muže ještě ve středu zadržela a obvinila ho z vraždy. Zároveň podala podněk k návrhu na jeho vzetí do vazby. „Podle trestního zákoníku hrozí muži za tento závažný zločin trest odnětí svobody v délce deseti až osmnácti let,“ doplnil Matzner s tím, že jde o letošní třetí vraždu na jihu Čech.

Hodnocení článku je 76 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky krimi, policie, České Budějovice, vražda, Česko, věznice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Třiatřicetiletý muž brutálně zavraždil ženu. Hrozí mu až 18 let vězení  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.