Počasí dnes10 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Policie hledá svědky víkendové tragické nehody, při níž zemřel nepřipoutaný řidič

Českobudějovičtí policisté pokračují s vyšetřováním sobotní tragické nehody, při níž zemřel na Pražské třídě v Českých Budějovicích řidič osobního auta. Z toho důvodu hledají svědky, kteří mohli jízdu muže ve fabii vidět nebo zaznamenat na palubní kameru.

K nehodě došlo v sobotu brzy ráno na Pražské třídě v Českých Budějovicích. Řidič osobního auta Škoda Fabie jel z Nemanic směrem do centra, kde podle policie pravděpodobně nezvládl řízení na mokré komunikaci, dostal smyk a přejel do protisměru. Tady se srazil s protijedoucím BMW a obě vozidla nakonec skončila mimo silnici na chodníku.

Na místě zasahovali hasiči a záchranáři, kteří po příjezdu na místo mohli u řidiče fabie už jen konstatovat smrt. „Jeden z mužů bohužel utrpěl vážná zranění neslučitelná se životem, kterým podlehl na místě ještě před příjezdem záchranářů,“ uvedla mluvčí záchranářů Zuzana Fajtlová. Druhý muž byl i přesto, že neměl viditelná zranění, převezen do traumacentra českobudějovické nemocnice.

Policie získala záznam nehody z palubní kamery jednoho z vozů. I přesto ale hledá svědky, kteří nehodu viděli a mohli by pomoct s vyšetřováním. „Žádáme případné svědky, kteří mohli na svých palubních kamerách zaznamenat jízdu řidiče osobního vozidla tovární značky Škoda Fabia, aby se ozvali policistovi Ondřeji Vyšínovi na telefon 974 226 595, 974 226 588 nebo na linku tísňového volání 158,“ uvedl policejní mluvčí Milan Bajcura.

Ohodnoť článek

Foto Zdravotnická záchranná služba

Štítky policie, videokamera, České Budějovice, havárie, BMW, Škoda Fabia, Nemocnice České Budějovice, Nemanice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policie hledá svědky víkendové tragické nehody, při níž zemřel nepřipoutaný řidič  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.