Počasí dnes10 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Žena se zamkla v útulku a volala strážníky. Polonahý návštěvník přelezl plot a chtěl hladit psy

Netradiční zážitek má za sebou žena, která se musela zamknout po zavírací době v útulku. Do areálu se totiž dostal polonahý muž s úmyslem hladit psy. Na místo dorazili strážníci. Těm nezvaný host řekl, že v sobě slyšel hlas psa, který ho k sobě volal.

Vedoucí útulku zavolala táborské strážníky poté, co se uzamkla v budově. „Nezvaný host po provozní době útulku nejprve přelezl plot a poté se do půl těla svlečený pohyboval mezi kotci s úmyslem hladit psy,“ popsal komisař Pavel Šimek

Jeden strážník byl v tu dobu nedaleko, a tak se rychle dostal na místo. Osmadvacetiletý muž se choval podivně, a tak ho vyzval ke klidu a prokázání totožnosti. Následoval test na alkohol a drogy. 

„Navzdory tomu, že muž jevil známky jejich užití, byly oba výsledky negativní. Jako vysvětlení svého jednání výtečník strážníkovi uvedl, že do útulku vnikl proto, že v sobě slyšel hlas psa, který ho k sobě volal a on jeho volání vyslyšel,“ sdělil Šimek. 

Škoda na majetku nevznikla, věc ale strážníci předali ke správnímu řízení pro podezření z přestupku proti majetku spáchaného neoprávněným užitím cizího majetku.

Hodnocení článku je 80 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto pixabay.com

Štítky tábor, útulek, strážníci, žena, muž, pes, Pavel Šimek

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Žena se zamkla v útulku a volala strážníky. Polonahý návštěvník přelezl plot a chtěl hladit psy  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.