Počasí dnes18 °C, zítra23 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Policie pátrá po totožnosti ženy. Nemá u sebe doklady a trpí amnézií

Jihočeští policisté pátrají po totožnosti ženy, kterou našli v polovině dubna v Novohradské ulici v Českých Budějovicích. Žena byla převezena do nemocnice, kde byla hospitalizována. Neměla u sebe ale žádné doklady a pravděpodobně trpí amnézií. Není teda schopna říct, jak se jmenuje ani žádné další osobní údaje.

„Žena byla 17. dubna 2022 v ranních hodinách na českobudějovické Novohradské ulici nalezena starší žena bez osobních dokladů, jenž byla následně převezena k ošetření a hospitalizaci do krajské nemocnice. Neměla u sebe žádné osobní doklady a pravděpodobně trpí amnézií, kdy si není schopna vzpomenout, jak se jmenuje a další osobní údaje,“ uvedl policejní mluvčí Milan Bajcura.

Žena je podle něj zhruba 65 let stará, 160 centimetrů vysoká a je silnější postavy. Má světlé krátké vlasy a hnědé oči. Na sobě měla černou zimní bundu, šedohnědý pletený svetr, hnědé kotníčkové boty značky Willard černé džínové kalhoty a dámskou halenku červené barvy s květinovými motivy.

Podle Bajcury není žena mezi pohřešovanými nebo hledanými osobami a doteď se nikdo nepřehlásil, že by ji hledal. „Kdo ji pozná, ať nás kontaktuje na telefonu 974 226 700 nebo na lince tísňového volání 158,“ požádal mluvčí.

Hodnocení článku je 68 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Koláž Budějcké Drbny a Policie ČR

Štítky krimi, pátrání, policie, amnézie, České Budějovice, osobní údaje

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policie pátrá po totožnosti ženy. Nemá u sebe doklady a trpí amnézií  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.