Počasí dnes16 °C, zítra21 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Policie už zná totožnost ženy, kterou našli v Českých Budějovicích

Šťastný konec má pátrání po totožnosti ženy, kterou našli v Novohradské ulici v Českých Budějovicích v polovině dubna. Žena u sebe neměla žádné doklady a pravděpodobně trpěla amnézií. Policie proto žádala veřejnost o pomoc s jejím ztotožněním.

O pomoc požádala policie na začátku tohoto týdne. Ženu našli 17. dubna v ranních hodinách v českobudějovické Novohradské ulici. Neměla u sebe osobní doklady a vzhledem k tomu, že pravděpodobně trpí amnézií, nebyla schopna si vzpomenou, jak se jmenuje a ani na žádné další údaje. Nebyla mezi pohřešovanými ani hledanými osobami. 

Policie pátrá po totožnosti ženy. Nemá u sebe doklady a trpí amnézií

Jihočeští policisté pátrají po totožnosti ženy, kterou našli v polovině dubna v Novohradské ulici v Českých Budějovicích. Žena byla převezena do nemocnice, kde byla hospitalizována. Neměla u sebe ale žádné doklady a pravděpodobně trpí amnézií....

Krátce po zveřejnění na sociálních sítích se začaly objevovat tipy, o koho by mohlo jít. Policie ale musela nejdříve vše prověřit. Dnes ráno se podařilo ženu ztotožnit. „Na základě tipů se nám podařilo zjistit totožnost ženy. Všem moc děkujeme za pomoc,“ napsala dnes ráno novinářům policejní mluvčí Martina Joklová. Blížší informace k případu nesdělila.

Hodnocení článku je 72 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto

Štítky krimi, pátrání, policie, České Budějovice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policie už zná totožnost ženy, kterou našli v Českých Budějovicích  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.