Počasí dnes15 °C, zítra17 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Ztraceného svatebčana musel vypátrat policejní pes Chico

Dramatický průběh měla sobotní svatba v obci Vráž u Písku. Během oslavy totiž zmizel jeden ze svatebčanů, který nepočkal na domluvený odvoz a vydal se pravděpodobně pěšky domů. Nikomu ale nezvedal telefon, a tak se o něj začali příbuzní bát. Vše oznámili na policii a rozběhla se pátrací akce, v níž uspěl policejní pes Chico. Ten pohřešovaného muže vypátral v nedalekém areálu lázní.

Svatba se v sobotu 15. května konala v obci Vráž u Písku. Ještě před půlnocí se mladý svatebčan rozhodl veselku opustit a vydal se podnapilý na procházku směrem k domovu. A to i přesto, že měl domluvený odvoz.  „Mladík nebral mobilní telefon, což samozřejmě u příbuzné, která měla muže vyzvednout, vzbudilo obavy, zda se mu něco nestalo,“ popsala policejní mluvčí Kamila Čuřínová Ingrišová.

Kolem půl jedné v noci oznámili svatebčané celou situaci na policii a rozjela se pátrací akce, do které se zapojili policisté z Čimelic, Zvíkovského Podhradí i z Písku. Na místo dorazil také psovod se služebním psem. 

„Před půl třetí ráno se v lesním porostu areálu lázní rozezněl štěkot policejního psa Chica. Chico pohřešovaného mladíka vystopoval ležícího na zemi v zadní části areálu," uvedla mluvčí. Mladík byl podle ní v pořádku. Po konzumaci alkoholu pravděpodobně upadl a usnul.

Hodnocení článku je 80 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky policie, svatba, pátrání, Chico, policejní pes, pes, Písek, Čimelice, Zvíkovské Podhradí

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Ztraceného svatebčana musel vypátrat policejní pes Chico  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.