Počasí dnes14 °C, zítra17 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Žena měla doma dva dny mrtvého psa. Ležel v tratolišti krve

Strakoničtí městští strážníci řešili tento týden jen těžko uvěřitelný příběh. Ozvala se jim žena, podle které měl být v jednom z bytů na Velkém náměstí už dva dny mrtvý pes. Jeho majitelka na nabídky pomoci od oznamovatelky nereagovala, a proto se žena obrátila na strážníky. Ti se vydali na místo, kde opravdu našli zvíře ležet v tratolišti krve.

Zásah se odehrál ve středu 20. července v půl jedenácté večer na Velkém náměstí ve Strakonicích. „Strážníci městské policie dostali zprávu, že nájemkyně má v bytě už dva dny mrtvého asi šedesátikilogramového psa. Oznamovatelka dodala, že ženě nabídla, že zařídí veterinární péči, což ale odmítla,“ popsala mluvčí strážníků Jaroslava Krejčová.

Na místo se ihned vydala hlídka, která opravdu našla mrtvé zvíře. Podle Krejčové byl v bytě silný zápach. „Pes ležel v tratolišti krve. Při manipulaci s uhynulým zvířetem se svědkyni, která se snažila strážníkům pomoci, několikrát udělalo nevolno," popsala zásah v bytě.

Majitelka psa je podle městské policie častou uživatelkou alkoholu, zásah proto nebyl jednoduchý. Kvůli opilosti museli přítomní strážníci pořídit kamerový záznam. „Majitelka byla informována, že bude muset náklady uhradit,“ dodala mluvčí.

Příčinu smrti městská policie neví, podle některých svědků měl být ale pes nemocný. Případ se dále vyšetřuje.

Hodnocení článku je 96 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky krimi, policie, vyšetřovní, pes, smrt, Velké náměstí, obecní policie, Strakonice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Žena měla doma dva dny mrtvého psa. Ležel v tratolišti krve  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.