Počasí dnes14 °C, zítra17 °C
Středa 8. května 2024  |  Svátek má Statní svátek
Bez reklam

Zdrogovaný muž se obnažoval v ulicích. Ženu vyzval, zda mu nepomůže s masturbací

Vězení hrozí muži, který se opakovaně obnažoval v ulicích Jindřichova Hradce a Kroměříže. Po užití omamných a psychotropních látek se svlékal a ukazoval své přirození kolemjdoucím. Jednu z žen vyzval, aby mu pomohla s masturbací.

Muže již trestně stíhají jindřichohradečtí kriminalisté. První událost se stala loni na podzim v Jindřichově Hradci u protihlukové stěny u silnice č. 34. „Muž se po předešlém požívání omamných a psychotropních látek obnažoval před kolemjdoucí. Při tom měl masturbovat a poškozenou měl požádat, zda by mu s jeho sexuální aktivitou nepomohla,“ popsala policejní mluvčí Hana Bílková Millerová, která o případu informovala.

To stejné se opakovalo v Jindřichově Hradci o pár dní později opdoledne. Dotyčný opět požil omamné a psychotropní látky a následně se měl beze slov obnažovat před další kolemjdoucí, když si měl rozepnout kalhoty a v ruce držet svou "chloubu", popsala mluvčí. 

K podobnému incidentu došlo letos v Kroměříži ve Zlínském kraji. Tam muž z Jindřichohradecka vulgárně urážel kolemjdoucí, poté se svlékl a začal si sahat na přirození. 

„Skutek z Kroměříže byl předán kriminalistům ke společnému řízení. Policejní komisařka ve věci rovněž přibrala znalce z oboru psychiatrie, který vypracoval znalecký posudek, a 27. července letošního roku vydala usnesení o zahájení trestního stíhání podezřelé muže pro trestný čin opilství, které si převezme v nejbližších dnech,“ dodala Bílková Millerová. V případě soudem uznané viny hrozí muži trest odnětí svobody od tří do 10 let.

Hodnocení článku je 60 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto

Štítky policie, obnažování, obtěžování, Jindřichův Hradec, drogy, Kroměříž, masturbace, Zlínský kraj, okres Jindřichův Hradec

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zdrogovaný muž se obnažoval v ulicích. Ženu vyzval, zda mu nepomůže s masturbací  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.