Počasí dnes7 °C, zítra7 °C
Úterý 23. dubna 2024  |  Svátek má Vojtěch
Bez reklam

U Vlkova na Táborsku byl nalezen mrtvý muž sražený autem, policie hledá svědky

, aktualizováno 30. července 2022, 17:25

Jihočeští policisté vyšetřují tragickou dopravní nehodu, při které zemřel u Vlkova nedaleko Veselí nad Lužnicí muž. Jeho tělo se našlo dnes po poledni v příkopu u silnice. K nehodě došlo pravděpodobně už někdy mezi jednou a druhou hodinou ráno. Policie hledá svědky, kteří by mohli s vyšetřováním pomoct.

Informaci o nálezu těla přijali policisté dnes po poledni. Muž ležel v příkopu u silnice I/24 u Vlkova nedaleko Veselí nad Lužnicí. „Na místo byla vyslána hlídka třeboňských policistů, kteří po příjezdu k odbočce ke kempu Měruše, společně se zasahující posádkou Zdravotnické záchranné služby Jihočeského kraje, zjistili, že v příkopu leží tělo muže středního věku, který dle zjevných markantů utrpěl velmi těžká zranění neslučitelná se životem, pravděpodobně po střetu s motorovým vozidlem,“ popsal policejní mluvčí Milan Bajcura.

Po ohledání místa policie opravdu našla části auta, které muže nejspíš srazilo. Z toho důvodu se hledají svědci, kteří mohli místem mezi jednou a druhou hodinou ráno projíždět. „Žádáme případné svědky, kteří zaznamenali pohyb muže středního věku, a také jízdu osobního motorového vozidla, aby nás kontaktovali na lince tísňového volání 158," uvedl mluvčí.

Hodnocení článku je 82 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky krimi, nehoda, policie, chodec, Vlkov, okres Tábor, Veselí nad Lužnicí, Zdravotnická záchranná služba Jihočeského kraje

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

U Vlkova na Táborsku byl nalezen mrtvý muž sražený autem, policie hledá svědky  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.