Počasí dnes15 °C, zítra17 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Senior narazil čelně do stromu. Silnice u Němčic je uzavřená

U Němčic na Prachaticku došlo dnes ráno k vážné dopravní nehodě, která uzavřela silnici mezi Netolicemi a Břehovem. Senior narazil čelně autem do stromu. Zdravotníci ho převezli do nemocnice. Na místě probíhá vyšetřování nehody.

K nehodě došlo kolem půl deváté ráno na silnici 145 u obce Němčice na Prachaticku. Podle mluvčí zdravotníků Zuzany Fajtlové měl senior narazit autem čelně do stromu. „Muž byl po celou dobu při vědomí a s podezřením na poranění hrudníku a hlavy byl po ošetření převezen ve stabilním stavu na oddělení traumatologie českobudějovické nemocnice,“ uvedla.

Kvůli vyšetřování nehody musela být silnice 145 uzavřena. „Úsek mezi obcemi Netolice a Břehov je uzavřen. Odklon dopravy řídí policisté,“ informoval ráno policejní mluvčí Milan Bajcura. Omezení má trvat zhruba do půl jedenácté.

Hodnocení článku je 80 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto

Štítky krimi, nehoda, policie, Jihočeský kraj, doprava, Němčice, strom, silnice, havárie, okres Prachatice, Netolice, Nemocnice České Budějovice, Břehov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Senior narazil čelně do stromu. Silnice u Němčic je uzavřená  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.