Počasí dnes20 °C, zítra18 °C
Sobota 4. května 2024  |  Svátek má Květoslav
Bez reklam

Zapomněl jsem si peněženku. Policisté pátrají po muži, který tankuje a neplatí

Jihočeští policisté pátrají po muži, který opakovaně neplatí za pohonné hmoty. Obsluze čerpací stanice tvrdí, že si zapomněl peněženku, ale k pokladně se už nevrátí. Svědci se mohou obrátit na vyšetřovatele z Táborska.

K případům došlo na Táborsku. „Pátráme po řidiči, který již v několika případech natankoval do nádrže osobního vozidla tovární značky Renault Laguna pohonné hmoty, obsluze se omluvil, že zapomněl peněženku, ale že se vrátí a zaplatí, což nikdy neučinil,“ informovala policejní mluvčí Lenka Pokorná.

Muž, kterého hledají policisté.

Vyšetřovatelé dnes zveřejnili snímky muže z kamer a žádají o pomoc případné svědky. Ti se mohou obrátit třeba na policejní stanici..

„Žádáme tímto každého, kdo by muže na fotografii poznal, aby jeho totožnost sdělil policistům ze Sezimova Ústí na adrese Soběslavská 2763 Tábor, případně na telefonním čísle 974 238 730. Případ šetří Martin Kos,“ dodala mluvčí.

Hodnocení článku je 54 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky tankování, čerpací stanice, policie, jižní čechy, auto, pohonné hmoty, peněženka, okres Tábor, Renault Laguna, Sezimovo Ústí

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zapomněl jsem si peněženku. Policisté pátrají po muži, který tankuje a neplatí  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.