Počasí dnes16 °C, zítra21 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Ženu na elektrické koloběžce srazilo na Českokrumlovsku auto

Těžká zranění utrpěla dnes odpoledne žena, kterou na Českokrumlovsku srazilo nákladní auto. Žena, která jela na elektrické koloběžce, zůstala po nárazu v bezvědomí. Letět pro ni musel vrtulník.

K nehodě došlo na Českokrumlovsku na silnici I/39 v Dolním Třeboníně. „Žena na koloběžce přejížděla silnici vedoucí z Českých Budějovic do Českého Krumlova. Nedala přednost nákladnímu automobilu, který ji srazil," uvedl mluvčí policie Jiří Matzner. Žena na koloběžce podle něj měla helmu.

Podle mluvčí záchranářů Zuzany Fajtlové zůstala žena po nárazu v bezvědomí. „Zraněná musel být napojena na umělou plicní ventilaci a s těžkým polytraumatem byla letecky transportována do českobudějovické nemocnice," uvedla Fajtlová.

Jihočeští záchranáři a policisté zasahovali odpoledne během hodiny u dalších třech dopravních nehod. K další došlo ve Čkyni na Prachaticku, kde nacouvalo osobní auto do chodkyně. V Českých Budějovicích zasahovali záchranáři v Plzeňské ulici, kde došlo k nehodě cyklistky a osobního auta. Čtvrtá nehoda se stala v Blatné, kde se srazil autobus s chodcem. Všechny nehody byly podle mluvčí záchranářů s lehčími zraněními.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto ZZS JK

Štítky nehoda, zranění, Jihočeský kraj, koloběžka, policie, okres Český Krumlov, havárie, České Budějovice, Dolní Třebonín, okres Prachatice, Policie České republiky, Český Krumlov, Nemocnice České Budějovice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Ženu na elektrické koloběžce srazilo na Českokrumlovsku auto  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.