Počasí dnes16 °C, zítra21 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Seniorka nadýchala přes dvě promile. Na policii byla agresivní

Přes dvě promile alkoholu naměřili jihočeští policisté seniorce, kterou zastavili v Českých Budějovicích na začátku týdne. Žena byla během komunikace s policií velmi agresivní, musela proto podstoupit lékařské vyšetření. Kromě zadrženého řidičského průkazu ji čeká předvolání před soud.

K incidentu došlo v pondělí 12. září před druhou hodinou ráno. Policie zastavila pětašedesátiletou řidičku, která jela po Novohradské ulici ve svém osobním autě. Podle policejního mluvčího Milana Bajcury byl z dechu ženy během komunikace cítit alkohol, policie ji proto vyzvala k podstoupení dechové zkoušky. „Výsledek měření vykázal bezmála 2,6 promile. Po pár minutách provedli policisté opětovný test, který se nikterak nelišil od prvního měření," uvedl Bajcura.

Dodal, že seniorka byla velmi agresivní. „Musela proto nakonec podstoupit lékařské vyšetření, kdy službu konající lékař stanovil, že je schopna pobytu v policejní cele," řekl mluvčí.

Ženě byl zadržen řidičský průkaz a bude předvolána k okresnímu soudu. Je podezřelá ze spáchání přečinu Ohrožení pod vlivem návykové látky.

Ohodnoť článek

Foto Redakce

Štítky krimi, policie, alkohol, České Budějovice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Seniorka nadýchala přes dvě promile. Na policii byla agresivní  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.