Počasí dnes25 °C, zítra25 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Vem si ho, vyzval majitel rotvajlera. Pes pokousal staršího muže

Dva muži se letos na podzim dostali do slovní rozepře. Při ní měl mladší z nich vyzvat svého rotvajlera, aby napadl sedmapadesátiletého muže. Toho pes pokousal. Podezřelému nyní hrozí až tříleté vězení.

K incidentu došlo letos v polovině října, policie o případu ale informovala včera. Spor se odehrál okolo 19. hodiny v malé obci na Jindřichohradecku.

„Mezi čtyřicetiletým a sedmapadesátiletým mužem došlo ke slovní rozepři, po které mladší muž poštval svého rotvajlera povelem „Vem si ho!“ na poškozeného, kterého pes kousl do pravé holeně,“ popsala v tiskové zprávě policejní mluvčí Věra Mžiková

Poté měl muž zraněného povalit na zem a bránit mu v pohybu. Během toho se mu pes zakousl do levé nohy a levé ruky. Starší muž se pak dostal a nohy a útočníka udeřil pěstí do obličeje. 

„Ten reagoval tak, že znova poslal svého psa na poškozeného a pes se mu opět zakousl přes oděv do levé nohy. Výsledkem této šarvátky bylo zranění staršího z mužů spočívající v tržné ráně na levém lýtku, povrchovým odřeninám a modřině na ruce, které si vyžádaly lékařské ošetření a následnou pracovní neschopnost trvající dvacet dní,“ shrnula Mžiková. 

Včera policejní inspektor sdělil čtyřicetiletému muži podezření ze spáchání trestného činu ublížení na zdraví. Za spáchání tohoto trestného činu mu hrozí až tříleté vězení. 

Hodnocení článku je 70 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto pixabay.com

Štítky policie, česko, jihočeský kraj, rotvajler

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Vem si ho, vyzval majitel rotvajlera. Pes pokousal staršího muže  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.