Počasí dnes5 °C, zítra7 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Řidičák neměl, před jízdou se ale posilnil kokainem. Policisté odhalili dalšího zdrogovaného řidiče

V rukou policistů skončil v neděli krátce po druhé hodině odpolední řidič Opelu, kterého hlídka ze Sezimova Ústí zastavila v Chýnově. Třicetiletý muž usedl za volant pod vlivem drog, mimo jiné také kokainu. Za volantem neměl co dělat i bez nich, jelikož má ještě rok platný zákaz řízení.

Policejní hlídka muže zastavila v ulici Slavníkovců v Chýnově. „Provedenou kontrolou policisté zjistili, že mu byl trestním příkazem Okresního soudu Tábor uložen trest spočívající v zákazu řízení motorových vozidel všeho druhu.  Zákaz má platný do července 2024. Jak z logiky věci vyplývá, neměl za volantem co pohledávat,“ shrnula mluvčí policie Lenka Pokorná.

Policisté ze Sezimova Ústí proto řidiči ve zkráceném přípravném řízení sdělili podezření ze spáchání přečinu maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání.

I kdyby řidičské oprávnění vlastnil, za volantem by neměl co pohledávat. „Test na přítomnost omamných a psychotropních látek vyšel pozitivně na látky Amphetamin/Metamphetamin a Opiáty/Kokain. Odbornému lékařskému vyšetření se však odmítl podrobit,“ dodala Pokorná.

Ohodnoť článek

Foto Jan Luxík

Štítky Chýnov, Policie ČR, drogy, řidič

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Řidičák neměl, před jízdou se ale posilnil kokainem. Policisté odhalili dalšího zdrogovaného řidiče  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.