Počasí dnes15 °C, zítra17 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Řidička projíždějícího vozidla zabránila znásilnění. Policie případ vyšetřuje

, aktualizováno 20. února 2023, 10:45

Táborští kriminalisté vyšetřují od sobotního večera pokus o znásilnění, kterému zabránila řidička, po jejíž totožnosti policisté pátrali. Žena se policie přihlásila. S vyšetřováním mohou pomoct i další svědci, kteří incident viděli.

K incidentu došlo v sobotu krátce po sedmé hodině večer v Táboře. Ženu středního věku se na křižovatce ulic Bechyňská a Příběnická pokusil znásilnit zatím nezjištěný pachatel.

„Naštěstí místem v tu chvíli projížděla řidička osobního automobilu tovární značky Opel staršího typu stříbrné, nebo šedé barvy. Napadené ženě pomohla a odvedla ji ke svému vozidlu,“ informoval policejní mluvčí Milan Bajcura.

Policisté po zmiňované ženě pátrali, během dnešního dne se jim žena podle policejní mluvčí Lenky Pokorné přihlásila. případ se i nadále vyšetřuje a pomoct s ním mohou případní další svědci. „Žádáme další případné svědky níže uvedené události, aby se se svým svědectvím přihlásili na Územním odboru Tábor na telefonu 974 238 459 nebo přímo na lince tísňového volání 158,“ dodala Pokorná.

Hodnocení článku je 96 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Jan Luxík

Štítky pokus o znásilnění, Opel, Tábor, řidička

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Řidička projíždějícího vozidla zabránila znásilnění. Policie případ vyšetřuje  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.