Počasí dnes25 °C, zítra25 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

U Protivína se srazil náklaďák s osobním autem. Starší řidič nehodu nepřežil

, aktualizováno 23. února 2023, 8:47

Tragické následky měla dopravní nehoda, ke které došlo ve středu večer u Protivína na Písecku. Při srážce nákladního a osobního vozu zemřel starší řidič v osobním autě. Silnice byla kvůli nehodě několik hodin uzavřená. Okolnosti střetu řeší policie.

Nehoda se stala na silnici I/20 u Protivína na Písecku. Srazilo se tady nákladní auto s osobním autem. „Řidič osobního vozidla jel po vedlejší komunikaci od Protivína, nedal na křižovatce přednost řidiči nákladního vozidla, který jel po hlavní silnici, následkem čehož došlo ke střetu těchto vozidel. Nákladní vozidlo následně vyjelo mimo komunikaci, kde narazilo do stromu," popsala policejní mluvčí Martina Joklová.

Starší muž, který jel v osobním autě, zůstal s vozem zaklíněný pod náklaďákem. „Bohužel u něj došlo k selhání životních funkcí a i přes rychlý příjezd záchranářů svým vážným zraněním na místě podlehl a lékař musel konstatovat smrt," uvedla mluvčí záchranářů Zuzana Fajtlová. Řidič z druhého auta podle ní utrpěl lehká poranění končetin a po poskytnutí akutní péče byl převezen do písecké nemocnice.

Hlavní tah na Písek byl u Protivína několik hodin kompletně uzavřen. Jde o první tragickou nehodu na jiho Čech od začátku nového roku. Příčiny nehody jsou v šetření.

Hodnocení článku je 80 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky krimi, nehoda, policie, smrt, tragická

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

U Protivína se srazil náklaďák s osobním autem. Starší řidič nehodu nepřežil  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.