Počasí dnes15 °C, zítra17 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Češi a Slováci vozili marihuanu přes hranice, prodávali ji v Rakousku

Rakouští policisté provedli zátah proti česko-slovenské skupině, která prodávala na severu země marihuanu. Tím si vydělali desítky tisíc eur. Marihuanu vozili také z Česka. Informovala o tom hornorakouská policie.

Hlavní zásah provedli policisté ve Vídni. Tam zadrželi devětačtyřicetiletého Slováka a jeho třiadvacetiletého syna. V poutech skončil další komplic. Skupina se pokoušela prodat tam pět kilogramů marihuany. Trojice prý loni propašovala velké množství marihuany z Česka a Slovenska do Rakouska. Aktivní byli kromě Vídně také v Linci. 

„Při prvních výsleších se ukázalo, že mladý drogový dealer je synem řidiče a dodavatel je vzdálený příbuzný,“ informovala hornorakouská policie.

Syn také rozjel další byznys právě v Linci. Tam se spojil se svým šestadvacetiletým bratrancem ze Slovenska a sedmadvacetiletým Čechem. Právě tam také prodávali marihuanu z České republiky. Linec se nachází zhruba 30 minut autem od hranic s Českem. 

„Podle vyšetřovatelů Státního úřadu kriminální policie podezřelí pašovali do Rakouska 15 kilogramů marihuany,“ informoval hornorakouský zpravodajský server ORF.at

V lineckém bytě drogového dealera patřícího ke gangu žilo novorozeně a podle policie tam bylo rušno. Mezi zákazníky byli také nezletilí lidé. Zadržení jsou ve vazbě v Linci. 

Ohodnoť článek

Foto pixabay.com

Štítky česko, rakousko, slovensko, marihuana, policie

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Češi a Slováci vozili marihuanu přes hranice, prodávali ji v Rakousku  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.