Počasí dnes14 °C, zítra21 °C
Pátek 3. května 2024  |  Svátek má Alexej
Bez reklam

Policisté pátrají po svědkovi, který jim může pomoci vyřešit několik podvodů

Jihočeští kriminalisté žádají veřejnost o spolupráci při pátrání po důležitém svědkovi, který by jim mohl pomoci s objasněním několika případů podvodu. Zatím neznámý pachatel měl opakovaně nabízet v zastavárnách šperky, které vydával za zlaté. Tím získal až několik desítek tisíc korun.

Všechny podvody se staly v uplynulém měsíci na území Českých Budějovic. Zatím neznámý pachatel se v několika případech dopustil podvodu tím, že nabízel v zastavárnách k odkupu falešné zlaté šperky. Tím si podle policistů přišel řádově na desítky tisíc korun.

Kriminalistům se nyní podařilo získat fotografii důležitého svědka, který by jim mohl pomoci s vypátráním pachatele. Žádají proto veřejnost o spolupráci.

„Žádáme případné svědky, kteří mají o muži na zveřejněných fotografiích jakékoliv informace, především týkající se pohybu či pobytu, aby volali na telefonní číslo 974 226 700 nebo přímo na linku 158. Za spolupráci předem děkujeme,“ informovala policejní mluvčí Štěpánka Schwarzová.

Hodnocení článku je 60 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Policie ČR

Štítky podvod, České Budějovice, policie, krimi

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policisté pátrají po svědkovi, který jim může pomoci vyřešit několik podvodů  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.