Počasí dnes25 °C, zítra25 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Seniorka na elektrokole nepřežila srážku s autem. Řidička vozu z místa nehody odjela

Až šest let vězení hrozí řidičce, která v úterý srazila u Trhových Svinů třiasedmdesátiletou seniorku na elektrokole. Žena při nehodě utrpěla zranění, kterým podlehla. Řidička z místa nehody ujela, policie ji ale o několik hodin později vypátrala. Je podezřelá ze spáchání hned dvou trestných činů.

Nehoda se stala první srpnový den mezi obcemi Trhové Sviny a Mohuřice. Střet osobního auta a elektrokola nepřežila třiasedmdesátiletá cyklistka. „Při dopravní nehodě utrpěla zranění, která byla neslučitelná se životem. Pětapadesátiletá řidička vozidla po dopravní nehodě z místa odjela,“ uvedl policejní mluvčí Miroslav Šupík.

Policie řidičku o pár hodin později vypátrala. Nyní se zabývají okolnostmi nehody. „Řidička osobního automobilu je v současné době podezřelá ze spáchání hned dvou trestných činů, a to usmrcení z nedbalosti a neposkytnutí pomoci řidičem dopravního prostředku,“ dodal mluvčí. V připadě prokázání viny jí hrozí až šest let vězení.

Hodnocení článku je 78 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky krimi, nehoda, policie, smrt, elektrokolo

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Seniorka na elektrokole nepřežila srážku s autem. Řidička vozu z místa nehody odjela  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.