Počasí dnes26 °C, zítra21 °C
Úterý 30. dubna 2024  |  Svátek má Blahoslav
Bez reklam

Muž vyrazil minulý týden kempovat, domů se ale nevrátil. Pátrá po něm policie

Policie se obrací na veřejnost s žádostí o spolupráci při pátrání po sedmačtyřicetiletém Janu Tomšíkovi z Batelova. Ten už před týdnem vyrazil z místa svého bydliště kempovat, ale doposud se nevrátil a nedal o sobě nikomu vědět. Pohybovat by se podle policie mohl na Třeboňsku.

Pohřešovaný Jan Tomšík je vysoký 187 cm, štíhlé postavy. Má hnědé vlasy a nosí strniště. „Při odchodu měl na sobě pravděpodobně oblečené modré tříčtvrteční džínové kalhoty a tmavě modrou šusťákovou bundu, obuté by mohl mít botasky tmavě modré barvy nebo zelené s neonovými prvky. U sebe má zřejmě větší batoh maskáčové barvy, menší modrý batoh a stan modré barvy,“ popsala policejní mluvčí Jana Kroutilová.     

Tomšík měl odejíz z Batelova, kde žije, v noci ze čtvrtka 24. srpna na pátek 25. srpna. S sebou si vzal věci na kempování, mobilní telefon u sebe nemá. Policisté vyhlásili po pohřešovaném muži celostátní pátrání. Pátrali po něm v lokalitě obce, širokém okolí a rekreačních oblastech, prověřili i místa, která v minulosti navštěvoval, nebo taková, u kterých vzniklo podezření, že by se tam mohl nacházet. „Pohřešovaný muž by se mohl pohybovat na Třeboňsku, neboť má k této oblasti velmi kladný vztah, nelze ale vyloučit, že se může nacházet na jiném místě republiky,“ doplnila Kroutilová.

Policisté žádají každého, kdo by měl o pohřešovaném muži jakékoliv informace, aby se ozval na linku 158.

Hodnocení článku je 80 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky pátrání, krimi, policie

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Muž vyrazil minulý týden kempovat, domů se ale nevrátil. Pátrá po něm policie  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.