Počasí dnes25 °C, zítra25 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Čtyři děti se zranily na pouti v Písku. Vypadly z vozíku horské dráhy

Písečtí kriminalisté vyšetřují od odpoledních hodin nehodu, ke které došlo na pouti. Z vozíku horské dráhy tady pravděpodobně kvůli výpadku proudu vypadly čtyři děti. Vzhledem k jejich věku policie nebude k případu sdělovat podrobnosti, mluvčí Martina Joklová pouze uvedla, že utrpěly zranění lehčího charakteru.

Nehoda se stala v Písku kolem páté hodiny odpoledne. „Pravděpodobně po nečekaném výpadku proudu, při zastavení malé horské dráhy, děti vypadly z vozíku,“ popsala okolnosti policejní mluvčí Martina Joklová.

Na místě jsou písečtí kriminalisté, kteří vyšetřují okolnosti nehody. Děti měly utrpět zranění lehčího charakteru. Podle Joklové jsou všechny nezletilé, nelze tedy k případu uvádět další podrobnosti.

Mluvčí záchranářů Zuzana Fajtlová později upřesnila, že zdravotníci na místě ošetřili dvě děti. „K výše uvedené události byla vyslána pozemní posádka z Písku. Záchranáři na místě ošetřili dvě lehce zraněné nezletilé osoby, které následně převezli do písecké nemocnice,“ řekla.

Hodnocení článku je 42 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky krimi, policie, pouť, Písek

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Čtyři děti se zranily na pouti v Písku. Vypadly z vozíku horské dráhy  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.