Počasí dnes25 °C, zítra25 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Senior bez helmy narazil kolem do stojícího auta. V nemocnici zemřel

Tragické následky má včerejší nehoda, ke které došlo po šesté hodině večer v Táboře. Senior na kole tady narazil do zaparkovaného auta a upadl na zem. Při pádu si těžce poranil hlavu, podle policie neměl helmu. Muže na místě ošetřili záchranáři a převezli ho do nemocnice. I přes rychlou pomoc ale v noci v nemocnici zemřel.

Nehoda se stala po šesté hodině večer v Soběslavské ulici v Táboře. Na místo okamžitě vyrazili policisté, kteří zjistili, že se jedná o sedmdesátiletého muže, který jel na kole směrem do centra města. „Muž se zřejmě plně nevěnoval řízení a narazil do zadní části nákladního vozidla tovární značky Ford Tranzit, které stálo u pravé krajnice. Po nárazu muž spadl na vozovku, kdy utrpěl velmi těžké zranění hlavy,“ uvedl policejní mluvčí Milan Bajcura. Muž podle něj neměl cyklistickou přilbu.

Na místo dorazili záchranáři, kteří zraněného seniora ošetřili a převezli ho do nemocnice. Muž v noci i přes veškerou péči zemřel. „Případ vyšetřují táborští policisté pro podezření ze spáchání přestupku na úseku bezpečnosti a plynulosti v silničním provozu," dodal mluvčí.

Policie upozornila, že jde o zářijovou třetí dopravní nehodu, která skončila tragicky. Celkem už na jihočeských silnicích zemřeli od začátku měsíce čtyři osoby.

Hodnocení článku je 66 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky krimi, policie, nehoda

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Senior bez helmy narazil kolem do stojícího auta. V nemocnici zemřel  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.