Počasí dnes21 °C, zítra22 °C
Úterý 14. května 2024  |  Svátek má Bonifác
Bez reklam

Tragédii ve Frymburku vyšetřuje policie jako vraždu a sebevraždu. Incidentu předcházela hádka

Podezřelé úmrtí muže a ženy ve Frymburku na Českokrumlovsku vyšetřují policisté od noci ze středy na čtvrtek. Přesné okolnosti případu byly předmětem vyšetřování. Dnes policie uvedla, že mezi dvojicí došlo pravděpodobně k rozepři a následně k vraždě a sebevraždě.

O tragické události informovali policisté ve čtvrtek ráno. „Jihočeští kriminalisté prověřují podezřelé úmrtí dvou osob, muže (nar.1964) a ženy (nar. 1969) v jednom z domů v obci Frymburk na Českokrumlovsku. Kriminalisté nařídili v obou případech soudní pitvu,“ sdělila policejní mluvčí Lenka Krausová s tím, že bližší informace sdělí policie nejspíš v pátek.

Podle aktuálních informací kriminalisté zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání zvlášť závažného zločinu vraždy. „Pracují s verzí, že na místě došlo mezi dvojicí k rozepři a následné vraždě a sebevraždě,“ uvedla dnes po poledni mluvčí Krausová. 

Úmrtí dvou osob měl na tísňovou linku nahlásit svědek, který dvojici sháněl. 

Podezřelé úmrtí na Šumavě. V domě našli těla muže a ženy

Jihočeští kriminalisté vyšetřují úmrtí dvou osob, muže a ženy. Jejich těla se našla v jednom z domů ve Frymburku na Českokrumlovsku. Co se stalo, je předmětem vyšetřování. Více napoví soudí pitva.

Jde o třetí násilné úmrtí v letošním roce v Jihočeském kraji. Od července policisté vyšetřují vraždu novorozence, jehož tělo nalezli v kontejneru na posyp u bytového domu v Lipně nad Vltavou na Českokrumlovsku. V polovině záři nalezli v jednom z domů v Dolním Dvořišti zavražděnou čtyřiačtyřicetiletou ženu. Policie v souvislosti s tím pátrala po důležitém svědkovi vraždy, kterého po pár hodinách nalezla. Později se ukázalo, že jde o pachatele, kterého soud poslal do vazby.

Hodnocení článku je 60 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Jan Luxík

Štítky krimi, policie, vražda, smrt

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Tragédii ve Frymburku vyšetřuje policie jako vraždu a sebevraždu. Incidentu předcházela hádka  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.