Počasí dnes25 °C, zítra25 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Policie hledá svědky zářijové nehody, při které se srazil náklaďák s cyklistou

Českobudějovičtí policisté pátrají po svědcích dopravní nehody, která se stala na konci září na silnici I/20 v krajském městě. Při nehodě došlo ke střetu nákladního auta a cyklisty. Policie hledá zejména ženu, která v uvedenou dobu přecházela přes přechod pro chodce.

Nehoda se stala 26. září krátce po 9 hodině ráno na silnici I/20 v Českých Budějovicích. Řidič nákladního auta jel ve směru od Strakonické ulice k obci Dasný, když se na přechodu pro chodce u obchodu Lidl srazil s cyklistou jedoucím na kole snažky Eska. Nákladní automobil byl značky Volvo a bílé barvy. 

Policie hledá svědky, kteří by mohli pomoct s vyšetřováním. „Výzvu směřujeme především k ženě, která v popsanou dobu přecházela po přechodu pro chodce ve směru od řeky Vltavy k sídlišti stejného názvu,“ uvedl policejní mluvčí Milan Bajcura.

Informace mohou lidé volat na telefonní číslo 974 226 588, na linku 158 nebo je sdělit policistům na oddělení v Plavské ulici.

Hodnocení článku je 46 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky krimi, policie, nehoda, pátrání

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policie hledá svědky zářijové nehody, při které se srazil náklaďák s cyklistou  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.