Počasí dnes18 °C, zítra23 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Faráře z jihočeské vesnice měli najít s amputovaným penisem

Ve vesnici na jihu Čech měli lidé v polovině tohoto týdne najít na faře zraněného kněze. Podle některých si měl uříznout penis. Pomoc muži zavolala starostka obce. Policie vyloučila cizí zavinění.

Na případ jako první upozornil server Blesk.cz. Podle něj šlo o dvaašedesátiletého duchovního, který měl mít zranění v intimních partiích. Po muži začali lidé pátrat proto, že nedorazil na domluvenou schůzku a nikomu se neozýval. „Bylo nám divné, že nezvedá telefon, takže jsem vytočila tísňovou linku,“ řekla Novinkám starostka obce.

Na místo byly přivolány všechny složky integrovaného záchranného systému. Záchranáři muže ošetřili a převezli ho do nemocnice, bližší informace k jeho zdravotnímu stavu ale nesdělili. 

Podle Novinek několik zdrojů uvedlo, že měl mít farář amputovaný penis. „Bylo to skutečně tak. Postarší muž měl uříznutý úd,“ potvrdil serveru zdroj. Další pak doplnil, že si měl zranění způsobit sám. „Úd už v bytě záchranáři nenašli. Na místě jenom pobíhal pes,“ řekl.

Cizí zavinění vyloučila i policie. Mluvčí Jiří Matzner uvedl, že neprověřují jakékoliv protiprávní jednání. Více ale případ komentovat nechtěl. 

Co přesně se na faře stalo, není jasné. Kromě policie se případem zabývá také českobudějovická diecéze, pod kterou kněz patří. „Zatím nemáme oficiální stanovisko od lékařů ani dotčených orgánů, kteří se případem zabývají,“ řekl generální vikář David Henzl s tím, že celou věc šetří a zjišťují, k čemu vlastně došlo.

Případ zasáhl celou vesnici. „Vůbec nevíme, co se tam mohlo stát. Pana faráře znám velmi dobře, slouží nám tu 20 let a je to úžasný člověk. Jsme tady z toho všichni zdrcení. Mohu říci, že místní lidé za ním stojí,“ řekla starostka obce Českobudějovickému deníku. „Od rána mi volají lidé. Jsem z toho opravdu zničená. Informace jsou nepodložené. Přijdou mi jako pouhá spekulace, která může dost ublížit,“ dodala.

Hodnocení článku je 60 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto pixabay.com

Štítky krimi, policie, farář

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Martin Vaněk

Spíše bych to viděl na nějaké sadomaso hrátky, které jsou tak oblíbené mezi katolickým odpadem...

Úterý, 21. listopadu 2023, 20:49Odpovědět

Jan Strapina

Tak jak se zdá,konečně adekvatní trest boží za černoprdelnickou katolickou pedofilii!!!!!!!!

Pondělí, 20. listopadu 2023, 01:28Odpovědět

Faráře z jihočeské vesnice měli najít s amputovaným penisem  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.