Počasí dnes25 °C, zítra25 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Na Písecku se srazilo auto s vlakem. Řidič vozu nehodu nepřežil

Tragicky skončila nedělní dopolední nehoda ve Smetanově Lhotě na Písecku. Řidič osobního auta vjel podle policie na železniční přejezd v době, kdy tudy projížděl vlak. Došlo ke střetu, při kterém řidič vozu zemřel. Ve vlaku jelo 20 lidí, nikdo další zraněn nebyl.

Nehoda se stala před desátou hodinou dopoledne na železničním přejezdu ve Smetanově Lhotě na Písecku. „Řidič vozidla značky Citroen pravděpodobně nerespektoval výstražné znamení na přejezdu a vjel na koleje zrovna v okamžiku, kdy tudy projížděl rychlík ve směru z Čimelic na České Budějovice,“ uvedla policejní mluvčí Štěpánka Schwarzová

Na místo vyrazily dvě posádky záchranářů a povolán byl také vrtulník. „Záchranáři na místě nalezli řidiče zaklíněného v osobním vozidle. Muž utrpěl zranění neslučitelná se životem a zasahující lékař tak mohl pouze konstatovat jeho smrt,“ popsala mluvčí záchranářů Petra Kafková.

Muž jel ve voze sám, ve vlaku cestovalo dvacet lidí. Nikdo další zraněn nebyl. „Přesné příčiny a okolnosti této nehody zjišťují písečtí dopravní policisté,“ doplnila Schwarzová.

Hodnocení článku je 54 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR, ZZS JCK

Štítky krimi, nehoda, policie

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Na Písecku se srazilo auto s vlakem. Řidič vozu nehodu nepřežil  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.