Počasí dnes25 °C, zítra25 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Je tu chlap, dlouhá zbraň, ozvalo se na linku 158. Šlo o hráče airsoftu

Prvosledové hlídky i zásahové jednotky zasahovaly o víkendu na Rudolfovské třídě v Českých Budějovicích, kde se podle volajícího na linku 158 pohyboval muž s dlouhou zbraní a zásobníkem. Policie ihned vyrazila na místo, kde zjistila, že se naštěstí jedná o muže, kteří trénovali airsoft.

O události informovali policisté na sociální síti X (dříve Twitter). Na linku 158 měl někdo zavolat s oznámením, že se na Rudolfovské třídě v Českých Budějovicích pohybuje muž se zbraní a zásobníkem. Policie na oznámení ihned zareagovala a na místo vystala prvosledové hlídky i zásahové jednotky. 

Nakonec se ale ukázalo, že se nejedná o žádné útočníky. „Chlapi trénovali v jednom areálu airsoft. Příště radši na hřišti mimo město," komentovali policisté na sociální síti.

Airsoft je označení pro sport, během kterého po sobě hráči střílejí z airsoftových zbraní. Ty jsou typické tím, že vypadají jako opravdové zbraně. Narozdíl od pravých zbraní ale střílejí pouze plastové kuličky. 

Hodnocení článku je 56 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky krimi, policie, zbráň, airsoft

Je tu chlap, dlouhá zbraň, ozvalo se na linku 158. Šlo o hráče airsoftu  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.