Počasí dnes25 °C, zítra25 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

U Jindřichova Hradce se čelně srazila dvě auta. Jedna žena střet nepřežila

Všechny složky integrovaného záchranného systému zasahovaly u tragické dopravní nehody dvou osobních aut, která se čelně srazila na silnici I/34 u Jindřichova Hradce. Jedna žena nehodu nepřežila, další zranění museli být transportováni do českobudějovické a jindřichohradecké nemocnice.

Nehoda se stala před 11 hodinou dopoledne na silnici I/34 mezi obcemi Horní Žďár a Jindřichův Hradec. Šlo čelní střet dvou osobních aut. „Dvaadvacetiletá řidička vozidla značky Škoda Octavia jedoucí ve směru od Jindřichova Hradce, zde z dosud nezjištěných příčin přejela do protisměru, kde se čelně střetla s protijedoucím vozidlem značky Škoda Fabia,“ uvedl policejní mluvčí Miroslav Šupík.

Nehoda si bohužel vyžádala jeden lidský život. „Následkem střetu došlo u dvaaosmdesátileté spolujezdkyně z vozidla Škoda Fabia ke zraněním, kterým i přes veškerou snahu záchranářů na místě nehody podlehla. Řidič vozidla Škoda Fabia musel být s blíže nespecifikovaným zraněním letecky transportován do nemocnice v Českých Budějovicích. Řidička vozidla Škoda Octavia byla zdravotnickou záchrannou službou převezena do nemocnice v Jindřichově Hradci,“ uvedl mluvčí.

Na místě zasahovaly všechny složky integrovaného záchranného systému. Silnice byla kvůli vyšetřování nehody zcela uzavřena. Policie dopravu odkláněla po objízdných trasách přes obce Dolní Pěna, Číměř a Lásenice.

„Příčinami vzniku této tragické dopravní nehody se nyní zabývají jindřichohradečtí dopravní policisté,“ uzavřel Šupík. 

Hodnocení článku je 60 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto HZS Jihočeského kraje

Štítky krimi, nehoda policie

U Jindřichova Hradce se čelně srazila dvě auta. Jedna žena střet nepřežila  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.