Počasí dnes26 °C, zítra21 °C
Úterý 30. dubna 2024  |  Svátek má Blahoslav
Bez reklam

Žena vjela do protisměru a způsobila nehodu. Dva lidé se zranili

Dvě lehká zranění si vyžádala nehoda v Českých Budějovicích na konci března. Žena v osobním autě měla podle policie vjet do protisměru, kde proti ní vyjela dvě vozidla. Ta se srazila a policie tak musela silnici uzavřít a dopravu řídit v protisměru kyvadlově.

Nehoda se stala na konci března v Českém Vrbném na křižovatce ulic Husova třída a silnice I/20. „Řidička v osobním autě Hyundai I10 odbočila vlevo, kde však neobjela dělící pás a vjela do protisměrné dvoupruhové silnice směřující od obce Dasný na České Budějovice," popsal průběh nehody Milan Bajcura.

V ten moment proti ní ale jela dvě osobní auta, kdy první z nich snížilo rychlost, řidička v druhém autě už ale nestihla zareagovat a zezadu do vozu narazila. 

„Při dopravní nehodě se lehce zranili dva spolucestující z prvního vozidla Škoda Octavia. Policisté museli po dobu vyšetřování nehody uzavřít průjezd od takzvaného bavorovického mostu na České Budějovice a řídit jízdu všech vozidel kyvadlově do protisměru,“ uvedl Bajcura.

Řidička, která nehodu způsobila, je podezřelá ze spáchání přestupku. Policie upozorňuje, aby lidé v podobných případech dbali zvýšené pozornosti a najížděli do správných jízdních pruhů.

Ohodnoť článek

Foto Policie ČR

Štítky krimi, nehoda, policie

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Žena vjela do protisměru a způsobila nehodu. Dva lidé se zranili  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.