Počasí dnes18 °C, zítra18 °C
Úterý 10. září 2024  |  Svátek má Irma
Bez reklam

Muž v Budějcích tvrdil, že bojuje se satanášem. Skončil v rukou zdravotníků

Nadměrné množství léků na předpis stálo pravděpodobně za agresivním chováním muže, kterého v úterý večer řešili českobudějovičtí strážníci. Muž měl obtěžovat hosty jedné z restaurací a tvrdit, že bojuje se satanášem. Nakonec skončil v péči zdravotníků.

Informaci o muži, který obtěžuje hosty restaurace na Pražském předměstí, dostali strážníci v úterý kolem osmé hodiny večer. Muž měl odmítat restauraci opustit, její zaměstnanci se proto obrátili na městskou policii.

„Strážníci na místě zastihli zmateného muže, který se jim svěřil, že bojuje se satanášem. Jak se po hovoru s ním ukázalo, důvodem jeho chování bylo pravděpodobně nadměrné užití léků na předpis,“ uvedla mluvčí strážníků Věra Školková.

Orientační dechová zkouška neukázala, že by byl muž opilý. Muž ale odmítal s policisty spolupracovat a začínal být agresivní.

„Strážníci proto na místo přivolali zdravotnickou záchrannou službu, která muže následně převezla za asistence hlídky městské policie do českobudějovické nemocnice,“ uvedla mluvčí.

Hodnocení článku je 74 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Jan Luxík

Štítky krimi, městská policie

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Muž v Budějcích tvrdil, že bojuje se satanášem. Skončil v rukou zdravotníků  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.