Počasí dnes16 °C, zítra21 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

VIDEO: Budějčtí strážníci převálcovali ochranku prezidenta. Zvítězili v crossfit výzvě

Místo policejních uniforem oblékli sportovní oblečení a vrhli se do posilovny. Českobudějovičtí strážnici se zapojili do prvního ročníku Crossfit challenge open Městské policie České Budějovice a odnesli si hned dvě ocenění.

První ročník proběhl v budějckém fitness centru. „Jednalo se o crossfitovou soutěž tříčlenných družstev, kde na každý tým čekaly čtyři stage. Výzvu přijali členové Útvaru pro ochranu prezidenta České republiky a Policie České republiky – Školní policejní středisko Lišov,“ popsal událost tiskový mluvčí městské policie David Štýfal. 

Hned dva týmy českobudějovických strážníků obsadily zlatou a bronzovou příčku. Stříbro si odvezl Tým Útvaru pro ochranu prezidenta České republiky.

„Po první disciplně jsme si skoro všichni mysleli, že to vzdáme. Ale byla nás tam banda chlapů, tak jsme se hecovali. Taky to podle toho potom vypadalo. Naštěstí jsme si věřili v druhé disciplíně, měli jsme silného třetího člena týmu. Nakonec jsme všechny převálcovali,“ popsal závod člen vítězného týmu Martin Klíma, který se už těší na další ročník.

Kromě klasických cviků, jako jsou angličáci nebo dřepy, museli účastníci veslovat na trenažeru na čas nebo spálit co největší počet kalorií na Air biku. Nechyběly ale ani shyby nebo výskoky na bednu.

Foto Městská Policie

Štítky městská policie, crossfit, výzva, soutěž, vítězství, České Budějovice, Česko, Policie České republiky, Lišov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: Budějčtí strážníci převálcovali ochranku prezidenta. Zvítězili v crossfit výzvě  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.