Počasí dnes15 °C, zítra17 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

TJ Karate České Budějovice zažívá skvělé časy. Do úspěšného klubu nyní můžete přihlásit i své dítě

PR článek

Krásný, dynamický a moderní sport, který vede děti k pokoře a vzájemné úctě. O čem je řeč? O karate! Že vašeho malého sportovce láká? Aby ne, je to vzrušující životní cesta, na které čeká kupa zážitků a nových přátel. Pokud chcete, aby se vaše dítě stalo součástí úspěšného klubu s dlouholetou tradicí a mnoha úspěchy na kontě, nyní máte možnost. TJ Karate České Budějovice uspořádá ve dnech 5. a 6. září nábor!

Konkrétně se uskuteční 5. září od 16 hodin v tělocvičně Emy Destinové a 6. září od 17 hodin v tělocvičně Žižkova. On-line registrace do tréninkových skupin byla spuštěna na webu www.tjkaratecb.cz, kde se zároveň dozvíte všechny potřebné informace.

Nové lekce karate jsou určeny pro všechny děti od pěti let věku. „Ideální je začít kolem šestého roku. Pohybově schopné dítě, které se dokáže soustředit, tréninky zvládne už v pěti letech,“ říká hlavní trenér Miroslav Hýsek a zdůrazňuje, že klub myslí i na nejmladší dětičky, které by bavila pravidelná pohybová aktivita. „Nabízíme jim sportovní přípravku, o kterou je každoročně velký zájem. Ačkoliv je všeobecná, má fajn návaznost, kdy pak mohou plynule naskočit na karate, a to třeba ve zmíněných šesti letech.“

I do sportovní přípravky, která je vedena odlehčenou a zábavnou formou, aby děti vnímaly cvičení jako hru a snáze si tak vytvořily pozitivní vztah ke sportu, je nyní možné se hlásit. Registrace byla spuštěna ZDE.

Řešíte opačný problém? Že je vaše dítě starší? Jak zdůrazňuje Miroslav Hýsek, karate má smysl v každém věku. „Hlásit se mohou klidně i třináctileté děti. V takovém případě už se ale jedná pouze o hobby, pro výraznější kariéru je nejzazší zhruba devátý rok,“ upřesňuje.

TJ Karate České Budějovice má renomé, historii a partu trenérů, pro které je jejich práce posláním. „Pro mě osobně je to naprostá srdcovka. Moc rád pracuji se šikovnými dětmi, které se chtějí rozvíjet. Jejich úspěchy prožívám skutečně intenzivně. Těším se na nové talenty,“ usmívá se Miroslav Hýsek.

V TJ Karate České Budějovice se vyučuje Shotokan karate. Oddíl se dlouhodobě specializuje na sportovní formu, hlavně pak na zápas KUMITE dle pravidel World Karate Federation (WKF). „Naším cílem je vychovávat kvalitní, všestranné a psychicky vyzrálé sportovce. Proto tréninky karate zahrnují také prvky sebeobrany, gymnastická cvičení a atletická cvičení,“ dodává hlavní trenér.

Na závěr ještě dodejme, že o všech úspěších a novinkách TJ Karate České Budějovice pravidelně informuje na svém webu, Facebooku či Instagramu.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky karate, České Budějovice, trenér, Ema Destinnová, Světová federace karate, Žižkov, Facebook, Instagram

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

TJ Karate České Budějovice zažívá skvělé časy. Do úspěšného klubu nyní můžete přihlásit i své dítě  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.