Počasí dnes10 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

FBC Štíři České Budějovice finišují v přípravách na blížící se sezonu

PR článek

Florbalisté se těší nejen na tréninky a zápasy ostřílených hráčů a hráček, ale své si v největším a nejúspěšnějším jihočeském klubu najdou i florbalisté a florbalistky nováčci.

Pravděpodobně je jen malé množství lidí, kteří nedrželi florbalku v ruce, případně o florbale neslyšeli vůbec. Jeden z nejoblíbenějších sportů dnešní doby přináší radost z kolektivní hry, celoživotní přátelství, podporu zdraví a nízké náklady na sportování. Jedná se tedy o sport, který je dostupný široké veřejnosti. Pokud se chcete stát součástí úspěšného klubu s více jak dvacetiletou historií, nyní máte možnost.

Klub nepořádá nábory v konkrétní termín. „Zájemcům o florbal doporučujeme informativní stránky STAŇ SE ŠTÍREM, případně je možné nahlédnout na oficiální stránky, kde je zveřejněn kompletní TRÉNINKY 2022/23. Na tréninky mládeže je možné přijít bez nahlášení, přesto raději doporučujeme kontaktovat hlavního trenéra kategorie. První 3 tréninky na vyzkoušení jsou zdarma, s sebou je potřeba vzít jen sportovní obuv a oblečení. Hokejku je možné na místě zapůjčit,“ říká prezident klubu Jirka Kratochvíl.

Rodiče se často ptají, kdy začít s florbale. „Ideální je začít kolem šestého roku. Nezbytným faktorem je spolupráce dítěte s trenérem. Pokud dítě zvládne vykonat jednoduché pokyny, nemá potíže být bez rodiče, je ten správný čas. Pohybově schopné dítě, které se dokáže řídit pokyny zvládne trénink už v pěti letech,“ říká hlavní trenér nejmenších Štírů Víťa Strouhal. Není ovšem nikdy pozdě, začít s florbalem může i středoškolák a středoškolačka.

Hrát florbal v největším a nejúspěšnějším jihočeském klubu znamená hrát florbal se štírem na prsou.

Poznej Štíry a aktivity klubu na webových stránkách.

Hodnocení článku je 76 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky Štíři, florbal, sezona, nábor, florbalista, České Budějovice, trénink

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

FBC Štíři České Budějovice finišují v přípravách na blížící se sezonu  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.