Počasí dnes26 °C, zítra21 °C
Úterý 30. dubna 2024  |  Svátek má Blahoslav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Tým VŠTE ovládl finále Zaměstnanecké ligy Deníku

PR článek

Ve čtvrtek 15. června proběhlo finále třetího ročníku Deník Zaměstnanecké ligy ve fotbale v Roudnici nad Labem. Tým Vysoké školy technické a ekonomické v Českých Budějovicích neprohrál ani jediný zápas a v celorepublikovém finále zvítězil. Po loňském ročníku, kde skončil čtvrtý, byla velká motivace získat medaili. Jihočeští vysokoškoláci se tak můžou chlubit titulem v soutěži, do které se letos zapojilo 175 týmů.

Finále turnaje, který organizuje společnost VLTAVA LABE MEDIA a.s., tradičně probíhá na stadionu Pod Lipou v Roudnici nad Labem. Účastníci si chválí vysokou úroveň turnaje, skvělou vybavenost hřiště, dobrou organizaci i kvalitní catering.  

Tým VŠTE v posledním a nejdůležitějším zápase porazil velmi silný tým Agrostroj Pelhřimov, a. s. poměrem 5:1. „Bylo štěstí, že jsme měli dva náhradníky, protože se nám během finále zranili dva hráči,“ shrnuje Jaroslav Kollmann, vedoucí českobudějovického týmu, který si zároveň ve finále zachytal jako náhradní gólman. Na vysoké škole působí na Katedře managementu. Za VŠTE nastoupil například také Karel Brůha z Ústavu znalectví a oceňování, nebo pomocná vědecká síla na Ústavu podnikové strategie Pavel Cepák.

Vítězství v Zaměstnanecké lize vynahradilo fotbalistům VŠTE zklamání z toho, že se školnímu týmu Pitbulls Budweis letos nepodařilo probojovat do semifinále Univerzitní fotbalové ligy. Kromě toho získali hráči třídenní letecký zájezd pro 8 lidí s možností výběru destinace: Anglie, Itálie, Španělsko nebo Francie. Vzhledem k tomu, že vedoucí a trenér týmu Jaroslav Kollmann je fanoušek Chelsea, je jasné, že se tým podívá do Anglie.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky VŠTE, studium, fotbal, turnaj

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Tým VŠTE ovládl finále Zaměstnanecké ligy Deníku  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.