Počasí dnes26 °C, zítra26 °C
Středa 26. června 2024  |  Svátek má Adriana
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Běhej lesy Železná Ruda: Premiérové lesní běžecké dobrodružství láká na krásy CHKO Šumava

PR článek

Seriál Běhej lesy si ve své 10. sezoně připravil opravdu běžeckou lahůdku. V sobotu 1. června se lesní smečka proběhne a pokochá v okolí krásných hlubokých šumavských lesů na závodě Běhej lesy Železná Ruda. Největší lákadlo závodu jsou ledovcová jezera, Černé a Čertovo, vedle kterých vedou všechny dospělé trasy závodu, kromě charitativního PENNY běhu.

Závod Běhej lesy Železná Ruda běžcům doslova vezme dech. Na trasách Nova 13 kilometrů, 18 kilometrů a 39 kilometrů se závodníci mohou těšit na nemalé převýšení a kopečky. Ale ty výhledy a opravdové traily za to opravdu stojí! Každý se může zapojit i do kratšího charitativního PENNY běhu, který je ideální například pro rodiny s dětmi. Letos v rámci PENNY běhu podporujeme aktivní život seniorů a organizaci Život 90. V rámci dětských závodů Dr. Max nás čeká několik kategorií výběhů (100 metrů až 1 kilometr), od nejmenších Šnečků po odrostlé Kolouchy a Laně.

Nenech si ujít tento přírodní a běžecký skvost! Doraz 1. června do obce Špičák a pojď s námi Běhat lesy. Registrovat se můžeš na www.behejlesy.cz. Nepatříš přeci do starého železa, Běhej Železnou Rudu!

Ohodnoť článek

Štítky Běhej lesy, Železná Ruda, PENNY běh, závod

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Běhej lesy Železná Ruda: Premiérové lesní běžecké dobrodružství láká na krásy CHKO Šumava  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.