Počasí dnes8 °C, zítra6 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Dynamo zatím nebude prodávat permanentky na novou sezonu

Pár dnů před plánovaným startem prodeje permanentek na novou sezonu přichází tak trochu očekávaný zvrat. Dynamo se totiž vzhledem k aktuální situaci a vládním opatřením rozhodlo odložit start prodeje permanentek na novou sezonu.

Po úspěšné loňské sezoně se vše chystalo na start prodeje permanentních karet na novou sezonu. Vzhledem ke složité situaci způsobené onemocněním COVID-19 se ale klub na poslední chvíli rozhodl prodej permanentek pozastavit. „Stále cítíme velkou nejistotu. Nová sezona by měla začít za necelý měsíc a aktuálně se zdá, že budou nadále platit restriktivní vládní opatření a že na zápasy bude moci chodit omezený počet fanoušků. Nepřijde nám fér, abychom nyní prodávali permanentky a pak za měsíc fanouškům oznamovali, že na fotbal nemohou, protože se nevejdou do omezené kapacity stadionu," říká PR manažer Dynama Aleš Strouha.

Vedení klubu je připraveno okamžitě reagovat na aktuální vývoj situace. „Pokud uvidíme, že se situace okolo vládních opatření zlepšuje, jsme okamžitě připraveni zahájit prodej permanentek. Může se stát, že prodej zahájíme za týden nebo až třeba těsně před startem sezony. Fanoušky o tom budeme samozřejmě informovat všemi dostupnými kanály. Pro tuto chvíli je ale prosíme o pochopení vzniklé situace," dodává Strouha.

Dynamo mělo v loňské sezoně v oběhu více než 2000 permanentních karet. Po pauze zaviněné pandemií koronaviru se první dva domácí zápasy proti Liberci a Olomouci odehrály zcela bez diváků, hrstka permanentkářů pak mohla vyrazit na zápas s Teplicemi. Na poslední zápas proti Mladé Boleslavi smělo vyrazit již něco málo přes 1600 diváků. „Na konci června ale byla situace okolo pandemie objektivně uspokojivější než nyní. Z Ligové asociace zatím nemáme informace o tom, jaké budou podmínky návštěvy ligových zápasů v nové sezoně, a právě proto jsme se rozhodli, že prodej permanentních karet zatím neodstartujeme," dodává na závěr Aleš Strouha.

Ohodnoť článek

Tisková zpráva

Štítky dynamo, koronavirus, permantntky, sezona, pandemie covidu-19

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Dynamo zatím nebude prodávat permanentky na novou sezonu  |  Fotbal  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.