Počasí dnes16 °C, zítra21 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Proti Bohemians uhrálo Dynamo remízu 1:1

Jeden bod získali fotbalisté Dynama ve 21. kole FORTUNA:LIGY, když v Ďolíčku proti Bohemians remizovali 1:1. Obě branky padly v závěru zápasu, kdy skóre otevřel David Bartek, ale srovnat se podařilo Benjaminu Čolićovi z penalty. Další zápas čeká Jihočechy ve středu, kdy se v pohárovém utkání střetne na hřišti Liberce.

Po dlouhé době se trenér David Horejš rozhodl ke změně v rozestavení. V sestavě naskočili hned tři stopeři, nezvykle hráli Budějovičtí na dva útočníky. Už v desáté minutě si hosté vytvořili zajímavou příležitost, když z přímého kopu Benjamin Čolić nepříjemnou střelou vyzkoušel pozornost Le Gianga. Zřejmě největší šanci první půle měl Patrik Brandner, který si však dlouho zpracovával míč a nestihl razantně zamířit do odkryté branky. Míč nakonec poslal doprostřed na gólmana Bohemians.

Jedinou vážnější příležitost si domácí vytvořili po půl hodině hry, kdy centr z pravé strany přeletěl na zadní tyč a zakončení Jana Vondry nakonec musel Vojtěch Vorel vyrazit nad břevno. Ještě jednu příležitost měli černobílí v závěru poločasu, kdy střelu Petra Javorka z dobré pozice vyrazil domácí brankář před sebe.

Do druhého poločasu vstoupili aktivněji domácí, kteří si vypracovali zajímavé příležitosti. Pouze o kousek minul přední tyč hlavičkou Jiří Bederka, s nepříjemným pokusem Květa si brankář Vorel poradil. V nebezpečné pozici pálil z voleje Hronek, ale prudkou ranou přestřelil.

Vše podstatné přišlo v závěru utkání. Skóre otevřel střídající David Bartek, který si zpracoval míč a poslal ho na vzdálenější tyč – 1:0. Jihočechům se však podařilo poměrně brzy srovnat. Po faulu v pokutovém území nařídil hlavní sudí penaltu, kterou proměnil Benjamin Čolić - 1:1. Utkání tak skončilo remízou.

Bohemians Praha - SK Dynamo České Budějovice 1:1 (0:0)

Branky: 72. Bartek – 79. Čolić (pen.)

Sestavy: Bohemians: Le Giang – Bederka, Hůlka, Krch (86. V. Novák) – Vaníček (46. Bartek), Jindřišek, Hronek (86. Keita), Květ, Vondra – Pulkrab (46. M. Dostál), Necid (80. Puškáč). SK Dynamo: Vorel – Čolić, Havel, Králik, Talovierov (75. Mršić), Skovajsa – M. Valenta (87. Čavoš), Javorek (68. Vais), Havelka – Brandner, Alvir.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto SK Dynamo České Budějovice

Štítky fotbal, SK Dynamo České Budějovice, Bohemians Praha, Fortuna liga, Bohemians 1905, HC Dynamo Pardubice, David Bartek, 1. česká fotbalová liga, FC Slovan Liberec, Benjamin Čolić, Ďolíček, Vojtěch Vorel, Patrik Brandner

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Proti Bohemians uhrálo Dynamo remízu 1:1  |  Fotbal  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.