Počasí dnes22 °C, zítra13 °C
Čtvrtek 2. května 2024  |  Svátek má Zikmund
Bez reklam

Fotbalisty Dynama posílil záložník Penner. Chci se dostat do formy, ve kterém jsem byl v Juventusu, říká

Fotbalisty Českých Budějovic posílil navrátilec záložník Nicolas Penner. Prvoligové Dynamo podepsalo s dvacetiletým odchovancem klubu a synem vloni zesnulého bývalého obránce Miloslava Pennera smlouvu na tři roky.

Penner naposledy působil v mládežnických týmech Juventusu Turín, předtím hrával za pražskou Spartu. V české lize zatím nemá na kontě ani jeden start. Prošel několika kategoriemi českých mládežnických reprezentací. Poslední rok a půl měl zdravotní problémy a kvůli chronickému zánětu v kolenu nehrál.

"Jsem šťastný, že jsem zpátky doma. Doufám, že mi vydrží zdraví a všem ukážu, že na to mám. Chtěl bych se stát stabilním členem základní jedenáctky a pravidelně nastupovat," uvedl Penner pro klubový web.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto SK Dynamo České Budějovice

Štítky Sport, fotbal, první, České Budějovice, Penner, SK Dynamo České Budějovice, Miloslav Penner, Juventus FC, Nicolas Penner, fotbalista, AC Sparta Praha

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Fotbalisty Dynama posílil záložník Penner. Chci se dostat do formy, ve kterém jsem byl v Juventusu, říká  |  Fotbal  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.