Počasí dnes19 °C, zítra20 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Rekordní přestup v historii Dynama. Bassey je hráčem Ferencvárose

, aktualizováno 17. ledna 2022, 19:23

Útočník Fortune Bassey je hráčem maďarského Ferencvárose. Informaci potvrdilo českobudějovické Dynamo na svém webu. Podle vedení jde o rekordní přestup v historii klubu.

„Máme velkou radost z toho, že se nám podařilo přestup dotáhnout do úspěšného konce. Tento přestup se zapsal do klubové historie, protože se jedná o transfer za nejvyšší částku. Pro nás je to jasný signál v tom, že pokud český nebo zahraniční hráč dokáže na sobě v našem klubu dobře pracovat, může se dočkat velkého přestupu. Fortymu přejeme do jeho další kariéry všechno nejlepší a moc mu děkujeme za služby, které v Dynamu odvedl, uvedl sportovní ředitel klubu Tomáš Sivok.

Server iSport.cz v pátek informoval, že by mělo Dynamo za prodej získat nejméně 37 milionů korun. Hráč minulý týden opustil České Budějovice kvůli zdravotní prohlídce, po které se připojil k týmu Ferencváros Budapešť. Ten je první v maďarské nejvyšší soutěži. Tým vede od prosince Stanislav Čerčesov, mimo jiné bývalý trenér Spartaku Moskva, Legie Varšava či ruské reprezentace. 

Nigerijský útočník v letošní sezoně nastoupil do 19 ligových zápasů, ve kterých nastřílel devět branek a na jednu přihrál. Celkem v černobílém dresu odehrál 28 soutěžních zápasů, v nichž si připsal 10 gólů a jednu asistenci. Půl roku hostoval v druholigové Vlašimi. 

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Petr Tibitanzl

Štítky fotbal, dynamo, bassey, prestupy, ferencvaros, SK Dynamo České Budějovice, přestup, Fortune Bassey, historie, Ferencvárosi TC, Tomáš Sivok, FC Spartak Moskva, Legia Warszawa, Stanislav Čerčesov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Rekordní přestup v historii Dynama. Bassey je hráčem Ferencvárose  |  Fotbal  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.