Počasí dnes15 °C, zítra17 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Patrik Hellebrand je hráčem Dynama. Podepsal smlouvu na dva a půl roku

Českobudějovické Dynamo potvrdilo podpis smlouvy s dvaadvacetiletým záložníkem Patrikem Hellebrandem. Na jih Čech přichází díky výměně za Maksyma Talovjerova, který odešel do Slavie. Podle vedení klubu Hellebrand zapadl do herní koncepce.

O výměně mezi Dynamem a Slavií se v uplynulých týdnech spekulovalo. Bylo ale nutné dotáhnout administrativu, a tak klub podpis smlouvy oznámil až dnes. Patrik Hellebrand, který na jihu Čech od června loňského roku hostoval, podepsal smlouvu na dva a půl roku. 

„Vyhlédli jsme si Patrika v létě. Zapadl do naší herní koncepce, a proto jsme přistoupili k výměně se Slavií za Makse. Páťa měl zájem u nás zůstat a pokračovat, což jsme uvítali. Jedná se o hráče s obrovským potenciálem a jsme rádi, že se u nás bude nadále rozvíjet," uvedl majitel Dynama Vladimír Koubek.

Chceme Dynamo dostat mezi šest nejlepších týmů, říká před přípravou Hellebrand

Fotbalista pražské Slavie Patrik Hellebrand má za sebou polovinu hostování v dresu Dynama České Budějovice. Působení si zatím pochvaluje a na jaře chce se svými spoluhráči zabojovat o první šestku ligové tabulky.

Hellebrand působil ve Zlíně a Slovácku, odkud zamířil do Slavie. Následovala hostování ve Slovácku, Opavě a právě Dynamu České Budějovice. Záložník posbíral v lize téměž 70 startů. Za Dynamo odehrál 18 soutěžních zápasů, ve kterých si připsal jednu branku a jednu asistenci. 

„Patrik už v Budějovicích prokázal svou kvalitu a přínos pro tým a právem se zařadil mezi přestupové priority Dynama. Zná spoluhráče, trenérský tým i klubovou filosofii. Hráč i klub měli na dohodě extrémní zájem, to je vždy ideální konstelace v případě jakéhokoliv přestupu," řekl šéf fotbalové sekce zastupující agentury Sport Invest Viktor Kolář.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto SK Dynamo České Budějovice

Štítky dynamo, fotbal, budějovice, zápasy, Patrik Hellebrand, Česko, Slovácko, SK Dynamo České Budějovice, SPORT INVEST International, a.s., Viktor Kolář, Zlín

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Patrik Hellebrand je hráčem Dynama. Podepsal smlouvu na dva a půl roku  |  Fotbal  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.