Počasí dnes17 °C, zítra17 °C
Čtvrtek 9. května 2024  |  Svátek má Ctibor
Bez reklam

V Dynamu se zpozdily výplaty kvůli situaci ve Sberbank. Klub závazky uhradí do konce týdne

Fotbalisté Dynama se nemusí bát o své výplaty. Server iSport.cz včera informoval o tom, že se majitel klubu Vladimír Koubek nemůže dost k penězům, protože je má u české pobočky ruské Sberbank. Vedení Dynama ale dnes oznámilo, že závazky uhradí do konce pracovního týdne.

O zpožděných výplatách informoval jako první server iSport.cz. Ten uvedl, že se majitel klubu Vladimír Koubek nemůže dostat k penězům, které má uložené u české pobočky ruské Sberbank. To měl předseda představenstva oznámit hráčům. Budějcké Drbně zpoždění potvrdil zdroj blízký klubu. „Je pravda, že hráčům nepřišly výplaty v běžném termínu,“ uvedl. 

Dnes klub na situaci reagoval. Okolnosti popsal a vysvětlil mluvčí Dynama Michal Průcha„Minulý čtvrtek 24. února byly řádně zadány platby z účtů Dynama ČB v pobočce jedné místní banky, které ze známých důvodů už nebyly uskutečněny,“ uvedl.

Závazky splní dokonce pracovního týdne

Majitel klubu Vladimír Koubek o tom informoval hráče už v neděli po utkání v Karviné. Zároveň jim sdělil, že podnikne veškeré kroky k tomu, aby klub splnil své závazky k hráčům a realizačnímu týmu co nejdříve. 

Evropské divizi ruské Sberbank hrozí krach kvůli odlivu vkladů

Sberbank Europe, což je evropská divize ruské Sberbank, je podle evropských regulačních orgánů v úpadku anebo jí úpadek hrozí. Oznámila to dnes Evropská centrální banka (ECB), podle které se divizi Sberbank zhoršila likvidita kvůli dopadům ruské...

„Počínaje tímto týdnem začal klub využívat služeb jiné komerční banky s pobočkou v Českých Budějovicích, když aktivace nové spolupráce si vyžádala určitý čas. Všechny závazky vůči hráčům a realizačnímu týmu budou splněny nejpozději do konce tohoto pracovního týdne,“ dodal Průcha.

Zároveň doplnil, že klub za působení nového majitele vždy včas a řádně splnil závazky k mužstvu, zaměstnancům a obchodním partnerům.

Hodnocení článku je 74 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Petr Tibitanzl

Štítky Sberbank, pracovní týden, Drbna.cz

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

V Dynamu se zpozdily výplaty kvůli situaci ve Sberbank. Klub závazky uhradí do konce týdne  |  Fotbal  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.