Počasí dnes15 °C, zítra17 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Béčko Dynama slaví postup do třetí ligy, v prvním kole je na programu derby

Fotbalisté B týmu českobudějovického Dynama slaví postup do ČFL. V uplynulé sezoně vybojovali druhé místo v divizní soutěži a využili toho, že se jeden z účastníků odhlásil. Na programu mají Jihočeši pět utkání v Praze a zápasy s rezervami ligových klubů, hned prvním kole vyzvou doma při jihočeském derby Písek.

O postupu informoval klub na svém webu. Rezerva Dynama vybojovala druhé místo za Přešticemi a ve srovnání s ostatními druhými týmy z divizních soutěží měla nejlepší postavení. 

Ještě minulý týden to vypadlo, že se nikdo z účastníků neodhlásí, protože všichni účastníci přihlášky poslali. Na úterním losovacím aktivu v Praze ale zástupci Příbrami přihlášku stáhli, budou hrát jen divizi. Právo dodatečného postupu měl jako první B tým Dynama.

„Je to výborná zpráva pro celý klub. Naši mladíci potřebují při přechodu do mužů nastupovat v kvalitní soutěži. Divize pro ně byla málo. Jarními zlepšenými výkony tomu šli naproti, prokazovali svou kvalitu, usilovali o to až do posledního zápasu a jsme všichni rádi, že to vyšlo,“ uvedl pro klubový web Milan Čadek.

Béčko vyzve rezervy Bohemians 1905, Viktorie Plzeň či Dukly Praha. V ČFL působí pět pražských týmů, na západ Čech pojedou Jihočeši do Sokolova, Karlových Varů či Domažlic. Hned v prvním kole vyzvou doma při derby Písek.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto SK Dynamo České Budějovice

Štítky fotbal, dynamo, b tým, postup, třetí liga, jižní čechy, sport, SK Dynamo České Budějovice, FK Dukla Praha, soutěž, Česká fotbalová liga, Písek, 1. FK Příbram, FC Viktoria Plzeň, Bohemians 1905, FK Baník Sokolov, Přeštice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Béčko Dynama slaví postup do třetí ligy, v prvním kole je na programu derby  |  Fotbal  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.