Počasí dnes8 °C, zítra6 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Dynamo mělo v Teplicích prohrávat. Rozhodčí podle komise vzali domácím branku

Českobudějovičtí fotbalisté sice při venkovním utkání porazili Teplice 2:0, domácí ale v prvním poločase přišli o regulérní branku. Vyplývá to z vyjádření Komise rozhodčích Fotbalové asociace České republiky.

Komise rozhodčích se včera vrátila k rozhodnutím z 11., 12. a 13. kola Fortuna:ligy. Pochybení našla ve čtyřech zápasech, dvě z nich se týkala jihočeských klubů. 

Dynamo ve 12. kole vyzvalo Teplice a nakonec si odvezlo tři body po brankách Hellebranda a Čmelíka z druhého poločasu. V tom prvním ale měli Jihočeši prohrávat. Podle komise rozhodčích Fotbalové asociace ČR druhý asistent ve 28. minutě chybně odmával v hraniční situaci ofsajd domácího fotbalisty Abdallaha Gninga. Ten za stavu 0:0 překonal Martina Janáčka. Verdikt, který komise označila za nesprávný, potvrdil také videorozhodčí. 

Dynamo stále čeká na domácí výhru. Znovu zvedneme hlavu, věří Weber

Fanoušci českobudějovického Dynama i nadále vyhlíží první domácí výhru. Jihočeši o víkendu doma padli s Hradcem Králové a doposud dokázali na Střeleckém ostrově vybojovat v sedmi zápasech pouhé dva body. Trenér Jozef Weber věří, že tým zvedne hlavu....

Další utkání, kde došlo podle komise k pochybení, byl zápas Táborska s Třincem. To skončilo 2:1. Jako první se už v 5. minutě trefil Martin Nešpor, podle komise však zahrál domácí fotbalista rukou, a tak branka neměla platit. Jihočeši pak přidali ještě jednu trefu a Třinec už pouze snižoval. 

Rozhodči měli pochybit také při dvou situacích v zápasech Zlín - Liberec a Pardubice - Jablonec. Další chyby komise neodhalila. 

Ohodnoť článek

Foto Petr Tibitanzl

Štítky dynamo, fotbal, teplice, komise rozhodčích, FK Teplice, HC Dynamo Pardubice, fotbalista, Česko, HC Oceláři Třinec, 1. česká fotbalová liga, Fotbalová asociace České republiky, Martin Janáček, FC Slovan Liberec, FK Baumit Jablonec

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Dynamo mělo v Teplicích prohrávat. Rozhodčí podle komise vzali domácím branku  |  Fotbal  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.